Meteen naar de inhoud

Nieuwe rond, nieuwe kansen

Het einde van een tijdperk is aangebroken!

Spannend, ik laat iets achter wat zo bekend is, zo vertrouwd is. Een jaar geleden maakte ik een keuze, met een doelstelling.

Ik besloot om mijn horizon te verbreden, mezelf uit te dagen.

Ik ruil mijn geweldige baan bij het Amsterdam UMC in voor een freelance bestaan. Ik heb meer dan 9 jaar mogen werken voor de afdeling Orthopedie en divisie 2.

Met, meestal, leuke collega’s 😊 We hebben samen gelachen en samen gehuild, we hebben getroost en gekoesterd, we hebben gemopperd en gejuicht.

Er was altijd een luisterend oor.

Gestart als secretaresse voor het uittypen van OK verslagen, naar assistent manager, naar office manager, mooie symposia georganiseerd, oratie, promoties, emeritaat, uitjes, diners, traveling fellows ik heb het allemaal mogen meemaken.

Het is een mooi team wat ik achterlaat, ik ga ze missen MAAR

Ik ga groeien

Ik ga bloeien

Ik ga leren

Ik ga …

Ik ga ..

IK GA

Ik ga op mijn eigen benen staan en dat voelt een beetje raar.

Oké nu genoeg; want er komen mooie dingen aan, ik ga niet alleen ondernemers ondersteunen bij hun administratieve lasten. Ik ga ook ondernemers begeleiden – neen niet coachen – begeleiden met het aanbrengen van structuur aan de hand van handige systemen.

Ik ben een online training aan het opzetten voor verschillende software en systemen #landingpagina’s #Wordpress #mailblue

Maar nu ga ik eerst naar huis, naar mijn mannen en genieten van een weekje vakantie. Want het leven is zoveel meer dan alleen werken <3

Let’s do this!