Meteen naar de inhoud

Netwerken

Vroeger kreeg ik de kriebels bij het woord NETWERKEN; hoezo ik moet netwerken. Iedereen kan me toch online vinden!

Hmmm neen zo werkt het toch niet helemaal. En neen ik ga nu helemaal niet beweren dat we allemaal van alle online zichtbaarheid af moeten, daar is het een veel te machtig en interessant medium voor.

Alleen is de kracht van een goed netwerk niet te onderschatten. Voor sommige ondernemersgroepen is het offline netwerken misschien wel krachtiger dan het online!
Dat bleek ook zo te zijn voor mijn bedrijf 85% van mijn klanten komen via een netwerkgroep of via via!

Zelf ben ik heel er fan en lid sinds 04 februari 2020 van BNI! Het voelde meteen als thuis komen.

En ja het kost me 2 á 3 uur van mijn tijd per week en ja voor wat hoort wat of beter alleen de zon gaat voor niets op!

Maar voor mij is een mooie, interactieve groep van ondernemers die onder het moto “Geven Loont” elkaar helpt in het opbouwen van waardevolle relaties.

BNI® is gestart in 1985 en is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie. Onze leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan onze voornaamste kernwaarde, Geven Loont®. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Een lidmaatschap van BNI® geeft je onder andere toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden BNI-leden wereldwijd.

BNI ®. Changing the Way the World Does Business ®

Denk je na het lezen van mijn gedachten en al je eigen overwegingen, hey daar wil ik wel eens bij zijn. Stuur me dan een berichtje of een mailt en dan neem ik je graag op een dinsdagochtend mee