Meteen naar de inhoud

Dienstverlenend zijn in tijden van glorie

Er valt me iets op in tijden van schaarste!

Iedereen die een marketing workshop of opleiding heeft gevolgd snapt meteen wat ik bedoel.

Ik krijg de afgelopen dagen verdacht veel telefoontjes van bedrijven die me vragen of alles goed gaat met software A die ik ooit gekocht heb, of met de vraag of ze me verder kunnen helpen met product B wat ik een jaar geleden aangekocht heb …

Euh, ok√© … het had fijner geweest als ik 6 maand geleden een positief antwoord had gekregen op mijn vraag met een probleem of dat er toen iemand met me meedacht!?

Ook meteen een mooie les voor mezelf en hopelijk kunnen jullie er ook iets mee … speel niet alleen op de momenten van schaarste maar wees net actief, dienstverlenend, behulpzaam in tijden van glorie; want we weten nooit wat er morgen gaat gebeuren!