Meteen naar de inhoud

Creatief in sombere tijden

Veel ondernemers worden geteisterd door het Corona virus; ook bij mij hebben een paar opdrachtgevers mijn werkzaamheden on-hold gezet.

Neen deze post wordt niet negatief of sober want dat is het laatste wat de wereld kan gebruiken!

Ook nadat dinsdag weer een opdrachtgever naar me appte ‘sorry Veerle’ deze week doe ik het even zelf, kreeg ik een oproep binnen van Anneke, Mrs. Italy. Anneke had een oproep gedaan via de app Nextdoor; een paar van de evenementen waar ze zou staan waren afgelast waardoor ze plots zonder werk zat … wat er toen gebeurde was verbazingwekkend. Mail na mail na mail kwam binnen allemaal mensen die pizza’s wilden van Mrs. Italy. Haar vraag was simpel Veerle je moet me helpen, teamviewer was 2 dagen lang mijn beste vriend, terugbel lijst aangemaakt en iedereen kreeg netjes een antwoord en we werken nu aan het inplannen van alle afspraken.

Rondom me was niet alleen Anneke creatief in de horeca branche;
Fons & Wijn geeft normaal wijncursussen en proeverijen maar ook hij moest anders gaan denken om te overleven. Fons levert nu een prachtige box met wijnen aan in regio ‘t Gooi.

Voor Helena van Zeker Jezelf Zijn één van mijn lieve klanten, bouwden we haar maandelijkse Lunch & Learn, om naar een Look, Listen & Learn. De wereld omstandigheden dwingen ons anders te gaan denken, dwingen ons bereid te zijn van alle oogkleppen af te gooien.

Steun de ondernemers in je regio, horeca, coaches, sportclub, winkels, bestel eens een keer geen vette hap op zaterdag maar check welke horecazaak er nu ook aan huis levert. Volg eens een on-line sporttraining, die telefoon had je toch al in je handen 😉

Zo bestelde ik een 20 rozen bij een kwekerij, regio Almere. Ondertussen hebben al een aantal bedrijven de hoofden bij elkaar gestoken.

Ik liet ook 20 rozen bij de BSO van mijn zoontje afleveren om ook de lieve juffen en meesters een riem onder het hart te steken.

Want dat is wat deze tijden nodig hebben, creativiteit, respect en liefde voor elkaar.