Meteen naar de inhoud

Bomen in het bos zoeken

Hoe kan ik nu mijn boom vinden?

Ik ben mega fan van zelfontwikkeling, Youtube en Google zijn dan vaak ook mijn beste vrienden wanneer ik snel iets moet uitzoeken.

Maar soms is het ook fijn om een workshop/cursus/evenement bij te wonen, waarin al je vragen beantwoord worden.

Alleen heb ik best wat moeite met mijn boom te vinden in het bos van aanbod. Na het luisteren van heel wat Podcasts (dit moet want het is tegenwoordig in), hoor ik te vaak hetzelfde voorbij komen. Na het volgen van heel wat webinars, workshops, is er niet altijd de ‘je ne sais quoi’ wat ik zoek.

En niet onbelangrijk, mijn kostenrekening trekt het gewoon niet om alles te volgen waar ik verder niets uithaal.

Wat zijn de workshops/webinars/evenementen/enz. waar jullie laaiend enthousiast over zijn? en niet alleen omdat je de spreker kende of je het ticket gratis kreeg 😉

Mijn zoekactie is gericht op marketing en algemene ondersteuning